Feed on
Posts
Comments

Category Archive for 'Barn'

Babyshower

For å korte ned ventetiden for en voksende mave, arrangerte vi babyshower i går. Med blå drinker, muffins som var blå inni og ikke minst “bleiekake”.  

Read Full Post »

Halloween

Nok en Halloween kveld er over. man kan jo mene hva man vl om denne “nye” tradisjonen. Det er en kjensgjerning at barna elsker det, godteri, spenning og utkledning. Her serverte vi fantastiske muffins (laget av en mann) og “heksebrygg” til 24 glade jenter.  

Read Full Post »

Jentebursdag

I dag var selskabelig med på en jentebursdag hvor jentene fikk pynte cupcakes, et veldig bra opplegg og jentene koste seg. Mesteparten av “utstyret” var fra Cacas. Så kan man jo avslutte pyntingen med kåringen av den flotteste kaken. Det er en fordel å ha bakt kakene på forhånd. Tilslutt fikk alle gjestene med seg […]

Read Full Post »

Barnebursdag

Det kan vel ikke bli bedre når man er 8 år og Barcelona fan. Men Selskabelig skal ikke ta æren for dette kunstverket, men retter en stor takk till Kakekunst!

Read Full Post »

Ostekake

Etter å ha servert denne kaken mange ganger, er det vel på tide å få oppskriften med på bloggen: Bunn: 1 pk Kornmo eller Digestive 100 g smør 2 ss sukker 1/2 ts kanel   Knus kjeksen og bland med smør, sukker og kanel. Dekk bunnen av formen (springform) og la det stivne i kjøleskapet […]

Read Full Post »

Lime pepperkakehus

Er som regel en ganske vrien og varm oppgave, aldri har det vært enklere etter at selskabelig fikk varmelamper, da holdt massen seg helt passe flytende hele tiden, anbefales!

Read Full Post »

Selskabelig har tidligere publisert oppskriften på “lussekatter”, her er den. Men det er to dager igjen og da er det på tide å finne frem den hvite drakten, stryke det røde båndet og sjekke at lyset og kronen virker. Mange som gleder seg til sang om morgenen den 13.    

Read Full Post »

Servering av julegrøt

Det nærmer seg desember og jeg fant denne vakre røde tallerkenen som er helt perfekt til å servere julegrøt i. Den er laget av Ikra, som også lager mye annet spennede av glass. Og man må jo ikke vente helt til jul med å prøvesmake julegrøt……  

Read Full Post »

Det begynner å nærme seg og det er på tide å tenke på kalenderen. Det er selvsagt barnas kalender som står i sentrum, men det er lov til å lage kalender til de voksne også eller kanskje en “selskapskalender” med oversikt over alt det hyggelige man skal være med på eller invitere til. Også hyggelig […]

Read Full Post »

Med en egen kokebok for jenter, er det enkelt å vekke interessen for å lage mat: Og her er resultatet, deilige marengs, servert med vaniljekrem og jordbær:

Read Full Post »

Older Posts »