Feed on
Posts
Comments

Category Archive for 'Blomster'

Det er adventstid og lilla er farven. Jeg kombinerte gammelt sølv, med nye rensdyr, granbar og kongler:

Read Full Post »

Lilla til advent

Med kun noen dager igjen til advent, er det på tide å begynne å dekorere med lilla. For det er lilla som er adventsfarven og hvorfor det kan du lese her. Her kommer litt inspirasjon, både blomster og lys:  

Read Full Post »

Her kan du ser hvordan Lars Wallin, svensk designer, dekker et utrolig vakkert bord. De har også oppfordret til å være med å konkurrere om et vakkert dekket bord. Og ettersom dette er en svensk konkurranse, sender jeg inn dette bildet:

Read Full Post »

Deilige rosa blomster

Selskabelig er veldig glad i rosa blomster og bordpynt. Dette vakre bildet tok jeg i går, her fikk blomstene først leve en stund i høy vase, før de ble en mer passende bordpynt. Vakkert!!

Read Full Post »

Den siste uken før påske, hva med å pynte med orange roser. Alt må jo ikke vær gult i disse påsketider:

Read Full Post »

Et vakkert vårbord

Det er alltid hyggelig å få bilde av vakre bord og kanskje aller best når det er dekket av en mann…..

Read Full Post »

Dagene blir lengre og lyset kommer tilbake. Da er det på tide å pynte bordet til weekenden med lyse farver. Selskabelig weekend!

Read Full Post »

En blomst ved hver kuvert

Har du mange små vaser, er dette en veldig fin måte å pynte bordet på. Passer kanskje best til dameselskaper men blomsten kan jo byttes med noe mere “barskt” hvis det er herrer til stede.  

Read Full Post »

I dag ble det rosa blomster og service til damemiddag. Kombinasjon av gammelt service, litt sink og nok rosa blomster: Og her er menyen: Stående forrett: Canapeer med ørretrogn, rømme og rød løk samt med gåselver  servert på toast med litt chutney Kylling med manchego, tomater etc, oppskriften finner du her Øystein Gino Ginger

Read Full Post »

En flott svensk dame, dekker vakre bord, her er artikkelen! Hun heter Catharina og her er noen av de flotte bordene hun viste på svensk TV4 i går:   Tulipaner og metall:    

Read Full Post »

Older Posts »