Feed on
Posts
Comments

Category Archive for 'Dekor'

Babyshower

For å korte ned ventetiden for en voksende mave, arrangerte vi babyshower i går. Med blå drinker, muffins som var blå inni og ikke minst “bleiekake”.  

Read Full Post »

Adventsmiddag

Det er lilla som er adventsfarven, men det er ikke alltid så lett å finne lilla blomster. Derfor litt innslag av rosa også på dette bordet. Ha en fin adventslørdag!

Read Full Post »

Halloween

Nok en Halloween kveld er over. man kan jo mene hva man vl om denne “nye” tradisjonen. Det er en kjensgjerning at barna elsker det, godteri, spenning og utkledning. Her serverte vi fantastiske muffins (laget av en mann) og “heksebrygg” til 24 glade jenter.  

Read Full Post »

Når konfirmanten er lidenskabelig opptatt av fotball, er valg av tema for borddekning enkelt. Og det er sikkert veldig mange som er lei av de små sorte “knottene” som følger med fotballskoene inn, men her var de tatt i brukt på bordet, sammen med kunstgress fra banen og gamle, velbrukt fotballsko. Og gjestene fikk, blant […]

Read Full Post »

Pynte til sommefest

Ved å dekorere en vegg med blomster, grønt og “papirballer” fikk vi pyntet opp uteområdet på en ny måte. Ved god help av Nini fra Blomsterverket ble dette veldig bra.   Vakre farver:

Read Full Post »

Dette bordet ble resultatet når en 5. generasjons NSBèr og Selskabelig slo seg sammen: Vi brukte både gammelt og nytt NSB Materiell….. Her er det både sengetøy, nattkomfortpakke og andre effekter fra NSB Og bagasjelappene er fine som bordkort:  

Read Full Post »

Nå er det masse grønt å ta av når man skal dekke bord, her har jeg vært ute i haven og hentet inn:

Read Full Post »

Jeg har sikkert skrevet om mange av disse tingene tildigere, men her kommer en liten “jeg skal lage selskap” liste: Tenk igjen arrangementet ditt i god tid i forveien, det spiller liten rolle om det er stort eller lite. Lag en liten plan som omfatter følgende punkter: * Sette opp meny * Handle, og det […]

Read Full Post »

Jentebursdag

I dag var selskabelig med på en jentebursdag hvor jentene fikk pynte cupcakes, et veldig bra opplegg og jentene koste seg. Mesteparten av “utstyret” var fra Cacas. Så kan man jo avslutte pyntingen med kåringen av den flotteste kaken. Det er en fordel å ha bakt kakene på forhånd. Tilslutt fikk alle gjestene med seg […]

Read Full Post »

De som fortsatt har juletreet stående, bør skynde seg litt, for i dag er det 20.dag jul eller 20. dag “Knut” og da skal treet ut. Nå er det på tide å finne frem litt annen type pynt og farver. Hyggelig når treet står der, men veldig deilig når det er ute.

Read Full Post »

Older Posts »