Feed on
Posts
Comments

Category Archive for 'Vin'

Selskabelig pappvin

Dette må være den beste “BIB” for den som både er glad i stil men også kjøper vin på kartong. Perfekt også til dameselskap. Så vidt selskabelig vet, finnes den kun på Systembolaget men den kan være en reise verdt.

Read Full Post »

Nå er det “sprettkaldt” (solung), desto større grunn til å kose seg inne. Sørg for fyr på peisen eventuellt masse stearinlys, frem med deilig mat og rødvin. Men gå ikke i fellen og varm vinen for lenge på peisen….  

Read Full Post »

Det nærmer seg helt klart jul og da dukker de tradisjonelle rettene opp. Selskabelig ble spurt om forslag til en passende dessert etter lutefisk og foreslo “tilslørte frognerfruer“, og her kommer en anbefaling på dessertvin til: En sjelden gang kommer man over mat og vin kombinasjoner som fungerer så godt at de sent glemmes. I […]

Read Full Post »

Julekalender for voksne

Det er mange som lager julekalender til barna denne uken, mer om det senere. Men det er jo viktig å tenke på de voksne også, her er noe som de fleste blir glade for….

Read Full Post »

Deilig vin fra Provence

Selskabelig fikk servert en deilig vin fra Provence for en tid tilbake. Riktignok finnes den kun på bestillingslisten, men både historien bak og smaken er verdt en bestilling før jul. Les mer om vinen her.

Read Full Post »

For deg som skal arrangere selskap hvor glassene bør tåle litt, er dette den perfekte løsningen. Disse glassene er i plast, de kan vaskes i oppvaskmaskinen og gjenbrukes så mange ganger du vil. Glassene er uten stett, perfekt for en kveld på skjæret eller i parken. Se her for mer informasjon. Foreløbig er det kun […]

Read Full Post »

Serveres det vin ved bordet, kan dette først drikkes når vertskapet har sagt ønsket velkommen, står det allerede vann på bordet, kan man ta en slurk av dette. Er det retter med snaps til, skal dette kun drikkes når man skåler.

Read Full Post »

Har du kjøpt vin til jul?

Her kommer forslag på  en “julevin” og det er fortsatt mulig å rekke polet…. Den heter Il Putto, som betyr som betyr det lille guttebarnet og det er vel en bra assosiasjon til juleevangeliet.  Her er vinanmelderens  beskrivelse: Jul 2010 Il Putto Barbera d’Asti Superiore 2008. Den er fra Piemonte. Myk, rund, behagelig bærfrukt. Litt […]

Read Full Post »