Feed on
Posts
Comments

Monthly Archive for July, 2010

Utelykt

En vakker lykt på en “seng” av blåskjell, denne er like fin ute som inne og barna plukker gjerne skjell! Du finner denne og mye annet fint hos http://www.homeandcottage.no/ til å dekke bordet med i sommer.

Read Full Post »

Sommershopping

Fant denne hyggelige butikken i Sandefjord, http://www.happy4ever.no  De har fine serviser og nettbutikk!

Read Full Post »

Hva skal barna spise på sommerfesten?

Hos noen gode venner fikk barna lage grillspydene selv, og når de fikk velge mellom pølser, kjøttboller, scampi, paprika og champignon til å tre på spydene, ble det mange gode varianter!

Read Full Post »

Skikk og bruk på sommerfest

Med sommeren kommer invitasjonene til sommerfester, med uformell invitasjon, kan også svaret være uformellt. Det samme gjelder antrekkene, dropp slips og sorte sko – nå er det sommer! Kanskje kan det være en ide å be alle komme antrukket i hvitt….. Se også dette nydelige bldet fra http://lisemorshave.blogspot.com/

Read Full Post »

Servietter

Dette temaet kan fort bli en gjenganger, men når et av mange sommerbarn på besøk, ivrig tar opp sin nybrettede serviett og spør, hva er det? Ja, da er det på tide med litt skikk og bruk. Stoffservietter er og blir det aller beste alternativ, også for barn. Og man kan jo involvere barna, ved å […]

Read Full Post »

Sommermat og sommerhygge

Dette er sommer!! Enkelt å servere, godt tilbehør og god vin må til, så kan gjestene bare komme. også er det enkelt å pynte når det er sommer, blomster, lys og litt god vin!

Read Full Post »

og jeg tror jeg skal lage en gammel klassiker med ny vri, mozzarella med salamichips og salsa til forrett, helstekt indrefilet til hovedrett, med en potet og squashform til. Oppskriftene kommer etterhvert på siden, jeg må bare komme meg i butikken først…..

Read Full Post »

Det spørsmålet stiller sikkert mange seg, det gjør jeg og, men jeg vender veldig ofte tilbake til  “Sommermat” av Hensley, Hensley og Løwe. Det kommer nok noen oppskrifter defra i løpet av sommeren.

Read Full Post »

Inviterte noen gjester på litt “terrassehygge”, med skinke, melon, oliven, jordbær etc og deilig kald hvitvin!

Read Full Post »

Blått og hvitt

Dekker du med blått og hvitt, er det en sikker vinner om sommeren!

Read Full Post »

Older Posts »