Feed on
Posts
Comments

Monthly Archive for March, 2012

Mange påskegjester?

Da har vel mange tatt påskeferie og egg er viktig i påskeferien. Med påsken kommer gjestene, så er jo det et eget tema om hvordan de bør og skal oppføre seg. Men en ting som er helt sikkert er at gjestene spiser mange egg, hva med å investere i en eggkoker. Denne fant jeg på […]

Read Full Post »

Guttebursdag med fotballkake

Med en meget fotballinteressert sønn, var tema for bursdagen klart. Det ble toppet med “Stabæk kake” fra www.kakekunst.no Kaken vekket begeistring hos de små supporterne:

Read Full Post »

Grillsesongen er i gang

Og med dette deilige været, er mange av klare for å begynne å bruke grillen og spise ute igjen. Ofte kommer det noen uanmeldte gjester forbi på en fin dag og da kan denne barbeque sausen være grei å ha i bakhånd. Den kan fryses og brukes både som saus og eller marinade! Med et […]

Read Full Post »

Den siste uken før påske, hva med å pynte med orange roser. Alt må jo ikke vær gult i disse påsketider:

Read Full Post »

Med en fantastisk søndag og nydelig vær, så passer det vel å minne om stedet med både Oslo`s beste utsikt og eplekake….Frognerseteren!!

Read Full Post »

I nettutgaven i Aftenposten fant jeg en artikkel, som passer helt i Selskabelig´s ånd. Hvor det bl.a beskrives når en mann skal gå foran en dame, bruk av brune sko og ikke minst hvite sokker….. Her et utdrag fra artikkelen, med ønske om en god og selskabelig weekend! “De fleste vet at det er alminnelig høflighet å […]

Read Full Post »

Det passer hverken med allværsjakke eller en moderne variant av jakke til smoking. Skal man bruke ytterplagg, så er det frakk. Og husk klesbørste…..  

Read Full Post »

Et vakkert vårbord

Det er alltid hyggelig å få bilde av vakre bord og kanskje aller best når det er dekket av en mann…..

Read Full Post »

Alltid morsomt å forbrede en større middag med mange retter, her kommer forslag til en 5 retters: Kamskjell med en saus av champagne og trøffelolje Jordskokksuppe, anrett garnityret på hver tallerken og hell over suppen fra en termos ved bordet Campari sorbet, deilig med en hvilerett som frisker smaksløkene Helstekt entrecote, servert med grillet pastinakk, soppsaus […]

Read Full Post »

Ved å blande poteter og brokkoli sammen og lage puré, får man både en sunn, velsmakende og ikke minst en poré med vakker farve. Jeg skal servere denne sammen med entrecote, stekt pastinakk og soppsaus. Til 8 personer brukte jeg følgende: Ca 1 kg mandelpoteter 1 brokkolihode “godt” smør matfløte salt og pepper Skrell og […]

Read Full Post »

Older Posts »