Feed on
Posts
Comments

Monthly Archive for April, 2012

Valborgsafton

Etter mange år i Sverige, så har man blitt vant til å feire “Valborg” med selskap, bål og gode venner. Slik er det ikke i Norge, men alltid hyggelig å kjenne til andre tradisjoner, også tar vi frem et svenskt flagg og litt svensk dekor i dag! Og her er artikkel fra i fjor.

Read Full Post »

Her kan du ser hvordan Lars Wallin, svensk designer, dekker et utrolig vakkert bord. De har også oppfordret til å være med å konkurrere om et vakkert dekket bord. Og ettersom dette er en svensk konkurranse, sender jeg inn dette bildet:

Read Full Post »

Deilige rosa blomster

Selskabelig er veldig glad i rosa blomster og bordpynt. Dette vakre bildet tok jeg i går, her fikk blomstene først leve en stund i høy vase, før de ble en mer passende bordpynt. Vakkert!!

Read Full Post »

Enkel forrett på en søndag

Helgen nærmer seg slutten, men man kan og bør fortsatt kose seg. Hva med en enkel forrett på en søndag. Jeg bruker ofte litt paté og eller tomatpesto på rugkjeks eller bruchetta. Kanskje er det også en slant hvitvin igjen etter i går. God søndag kveld!  

Read Full Post »

Åpning hos Kakekunst

I går var Selskabelig på en flott åpning av nytt kjøkken hos Kakekunst Det var selvfølgelig utrolig mye vakkert å se og det smakte deilig. Det er aldri feil å servere kaker med champagne på en fredag… Herlig tekst på veggen: Noe for småpikene: Og så var det drikkevarene:

Read Full Post »

I dag kom spørsmålet om hva som kunne passe til en damelunch, når en meget sprek dame på 70 skal feire med gode venninder, her noen forslag: Kylling og pastasalat, dette er en sikker vinner, sammen med en god og frisk grønn salat. Nybakt brød hører med og kanskje litt tomatpesto til dette, eventuellt noen […]

Read Full Post »

Antrekk på invitasjonen

Alltid hyggelig med spørsmål fra bloggens lesere. For noen dager siden kom dette spørsmålet om antrekk: Det inviteres til selskap, med antrekk “mørk dress”, kan jeg da bruke smoking? Smoking er et flott antrekk, men det kan bare brukes når det står på invitasjonen. Her skal man bruke mørk dress!  

Read Full Post »

Selskabelig er ferdig med laaaang påskeferie og da er det naturlig å starte opp igjen med et aldri så lite selskap. Her er tema familiebursdag og med mange gjester som er glade i gode kaker og boller!    

Read Full Post »

Selskabelig påske

Med noen bilder fra tidligere års påskebord, ønsker selskabelig en god påske, med mye god mat og drikke. Det blir lang og selskabelig påskeferie i år, med ferie også fra bloggen! God påske!!

Read Full Post »

Slik ser det ut når man lager i stand til selskap i et “herskabelig” hus på landet. Det er verten selv som har arrangert bordene!! Mange flotte detaljer å merke seg:

Read Full Post »