Feed on
Posts
Comments

Monthly Archive for January, 2013

Pin på jakkeslaget

Mange bedrifter og organisasjoner har små pins som kan festes på jakkeslaget. Det er forsåvidt vel og bra, men husk at den bør tas av i andre sammenhenger enn der det er helt nødvendig å vise den frem. Bruk den gjerne på et internt arrangement men ikke på en middag av privat karakter. Og når […]

Read Full Post »

Det er selvfølgelig helt avhengig av anledning. Er det et bryllup, er det vanlig å være ute minst 6-8 uker i forveien og kanskje før, i tillegg til at man har gitt beskjed om å sette av datoen. Når det gjelder andre større fester og jubileer, kan man gjerne også sende det ut i god […]

Read Full Post »

De som fortsatt har juletreet stående, bør skynde seg litt, for i dag er det 20.dag jul eller 20. dag “Knut” og da skal treet ut. Nå er det på tide å finne frem litt annen type pynt og farver. Hyggelig når treet står der, men veldig deilig når det er ute.

Read Full Post »

Serviettring

A magasinet kaller i går serviettringen for en “dinosaur”, det skjærer i Selskabeligs ører. Serviettring er det veldig mange som har og den bør brukes, sammen med tøyserviett selvsagt. Også må den pusse i blant, men det har vi tid til. God middag!

Read Full Post »

Selskabelig fredag – after work

Etter en lang juleferie, er selskabelig tilbake i selskapsform. En fin start på helgen er “after work”, alltid hyggelig å møte gode kolleger eller venner etter jobb, hvor både sted, antrekk og tema ofte er uformellt. Antrekk på jobb på fredag er jo tidligere beskrevet her. En bra start på en selskabelig weekend!    

Read Full Post »