Om høsten er krabbene veldig gode, store og fulle av mat. Her får du oppskriften på hvordan du koker de selv, som jo er det aller beste: Levende krabbe må kokes i rikelig med vann og salt, om lag 50 gram per liter. Legg de levende krabbene i det fosskokende vannet, la vannet koke opp […]
Monthly Archive for November, 2013
Sider
Hvem er selskabelig
Jeg heter Sille Svenkerud Førner og skriver på denne bloggen ettersom jeg er mer enn gjennomsnittet interessert i selskapslivet, mat og drikke, skikk og bruk og dertil hørende temaer. Jeg plukker fra ulike sider og steder og oppgir så langt det er mulig referanse. Hvis det er noe du lurer på så kontakt meg
Linker
Categories
- 17. mai
- Advent
- Antrekk
- Arrangere
- Barn
- Barnedåp
- Begravelse
- Bloggere
- Blomster
- Bordplassering
- Bryllup
- Buffèt
- Butikker
- Dekkede bord
- Dekor
- Dessert
- Drikke
- Forrett
- Frokost
- Grill
- Hovedrett
- Hvilerett
- Interiør
- Jakt
- Jul
- Kake
- konfirmasjon
- Kultur
- Lunch
- Mat
- Materiell
- Media
- Mellomrett
- Nyttår
- Opplevelse
- Ost
- Påske
- Restauranter
- Sauser
- Selskap
- Servere
- Service
- Skikk og bruk
- Sommerfest
- Suppe
- Tilbehør til mat
- Tradisjoner
- Uncategorized
- Vilt
- Vin
- Være gjest
selskapskalender
Arkiv
- October 2014
- September 2014
- February 2014
- December 2013
- November 2013
- October 2013
- September 2013
- August 2013
- June 2013
- May 2013
- April 2013
- March 2013
- January 2013
- December 2012
- November 2012
- October 2012
- September 2012
- June 2012
- May 2012
- April 2012
- March 2012
- February 2012
- January 2012
- December 2011
- November 2011
- October 2011
- September 2011
- August 2011
- July 2011
- June 2011
- May 2011
- April 2011
- March 2011
- February 2011
- January 2011
- December 2010
- November 2010
- October 2010
- September 2010
- August 2010
- July 2010
- June 2010
- May 2010
Twitr