Feed on
Posts
Comments

Det nærmer seg nasjonaldagen og mange har begynt å forbrede seg. Men hva er et korrekt 17. mai antrekk?  Mange har bunad og den skal brukes på nasjonaldagen, og aller helst med korrekt tilbehør i form av sko, ørepynt og annet. For de som ikke har bunad, er det ofte både hyggelig og pent å kle seg i rødt, hvitt og eller blått, men man må jo ikke følge det slavisk. Men det er viktig å huske at det er nasjonaldagen og antrekket bør tilpasses deretter. Husk også å velge sko som du kan gå langt med….

Min mote har i dag en flott reportasje med forslag til antrekk for både menn og kvinner. Et utvalg av passende kjoler og match gjerne tilbehøret, så blir du fin på  17. mai:

Foto: www.minmote.no

Vi vil jo gjerne se noen stilige menn på 17. mai, enten i bunad eller i pent antrekk:

Foto: www.minmote.no

2 Responses to “Antrekk på 17. mai for de voksne”

  1. avatar Sølvi aasen says:

    Hei, etter en lang og fin 17 mai feiring med bunad, lurer jeg på en ting; vi er bedt bort i bursdag på kvelden, hva er vanlig? Er det å gå bort i bunad eller skifte til annnet antrekk? Det er et 70 års lag vi skal i og jeg går gjerne i bunad, men er usikker på hva som er skikk og bruk

  2. Godt spørsmål, bunad er jo alltid hyggelig men det er kanskje litt avhengig av hva resten av gjestene skal ha på seg og omgivelsene. Jeg ville nok ha valgt å skifte til et mer “selskabelig” antrekk hvis det var en 70 årsdag. Er det angitt antrekk på invitasjonen?

Leave a Reply